Vergi Denetim Kurulu Anaokulu
Barbaros Mahallesi, Ardıç Sokak, No10, Ataşehir / İSTANBUL
.

VİZYON

Vergi Denetim Kurulu Anaokulu olarak; Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçlarına ve Temel İlkelerine uygun olarak; hiçbir ayrımcılığa izin vermeden, değerlerimizden vazgeçmeden, çocukların gelişim özelliklerini ve bireysel farklılıklarını dikkate alarak, sevgi - saygı içinde, çocukların kendi özgüvenlerini kazandığı, var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına vesile olan, milli ve manevi değerlerimize saygılı ve sahip çıkan, çevreyi koruma bilinci oluşmuş, sağlıklı beyin ve kişilik yapısına sahip nesiller yetişmesine katkıda bulunmaktır.

MİSYON

Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza hak ettikleri sevgi, şefkat ve kültürü kazandırarak çağdaş ve sağlam temellere sahip bir toplum oluşturmak. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan, aynı zamanda modern yaşama uyum sağlayabilen, tüm gelişim alanlarında dengeli bir şekilde desteklediğimiz bireyler yetiştirmek. Okul öncesi eğitimin önemini ve ciddiyetini hissederek çocuklarımızı yarınlara hazırlamak.

Normal Eğitim

08.00-13.00, Kulüp: 13.00-17 .10

Klima (Merkezi)

Servis bulunmamaktadır.